Lease Je Uitzendbureau

Never waste a good crisis

miniUitzendbureau - never waste a good crisis
"Never waste a good crisis". Nadenken over je toekomst is als ondernemer nu momenteel geen luxe meer maar een noodzaak. Kansen pakken klinkt mooi, maar hoe maak je dit concreet?

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Kansen tijdens een crisis.

Never waste a good crisis’. Een uitspraak die velen kennen. Maar wat doe je daar mee, als je als ondernemer momenteel thuis zit en nadenkt hoe je deze acute crisis het hoofd moet bieden? Hoe je je medewerkers aan het werk houdt, hoe je de cashflow in stand houdt? Waarom zou je juist nu over de toekomst nadenken? En wanneer komt die toekomst dan, gegeven de grote onzekerheid over hoe lang de corona crisis nog gaat duren? 

Het is dus logisch dat je als ondernemer nu andere zaken aan je hoofd hebt. Deze week gaan de lonen er weer uit bij alle bedrijven in Nederland. Voor sommigen nu al een aderlating met weken omzetverlies. Vooral de impact op de toerisme-, horeca-en tuinbouwsectoren is enorm groot merken we bij onze klanten op. 

Kansen voor de toekomst

Nadenken over je toekomst is als ondernemer nu momenteel geen luxe meer maar een noodzaak. Kansen pakken klinkt mooi maar ook als een holle frase. Hoe maak je dit concreet? 

Wat nu vooral nodig is: is toekomstgericht leiderschap en een businessmodel voor de toekomst. Het vraagt lef en ondernemerschap om juist nu met een plan van aanpak te komen voor je bedrijf. Met ons miniUitzendbureau geven we ondernemers deze lef en leiderschap terug over hun bedrijf en een concreet businessmodel vooral gericht op de bescherming van het verdienmodel.

miniUitzendbureau als oplossing

Met het miniUitzendbureau bieden we ontzettend veel voordelen om te kunnen groeien.
Zo helpen wij jou met dit miniUitzendbureau direct op de volgende punten:

 • Je personeelskosten gaan sterk naar beneden. De kostenbesparing zit hem vooral in de bureaumarge, overheadkosten en winstopslag per gewerkt uur die je bij het miniUitzendbureau niet hoeft te betalen.
 • Verbetering van je liquiditeit door gespreide betalingen. Bij een uitzendbureau of payroll bedrijf moet je een factuur veelal binnen 14 tot 30 werkdagen voldoen. Via het miniUitzendbureau kunt 3 deelbetalingen binnen een kwartaal betalen wat je liquiditeit sterk verbeterd.
 • Als eenmanszaak en VOF beperkt je je privé risico’s.
 • Bij geen bedrijfsopvolging een beperking van de transitie vergoedingen.
 • Minder risico bij de Wetten DBA, WWZ, WAB en WKA.
 • U heeft minder (of geen) personeelsadministratie.
 • Contacten met de fiscus, de arbo-dienst en/of de sociale dienst onderhouden wij. 
 • Wij voeren de personeels- en salarisadministratie.
 • U heeft geen arbeidsrechtelijke zorgen/risico’s meer. Die nemen wij van je over; wij zijn de formele werkgever. Je loopt geen risico’s meer ten aanzien van arbeidscontracten, loondoorbetaling, proeftijden, ziekte, WAO/WIA, etc.
 • U kunt bepalen welke contracten wij jouw miniUitzendbureau® werknemers wilt aanbieden: onbepaalde tijd, bepaalde tijd, projectbasis, uurloon, etc.
 • Vrijwel iedere CAO kunnen wij toepassen. Of daar rekening mee houden.
 • NEN 4400 certificering mogelijk.
 • Externe accountantscontrole is door jouw onbeperkt toegestaan.

Neem zo spoedig mogelijk contact met ons op en informeer bij ons naar de voordelen en mogelijkheden die specifiek op jouw situatie van toepassing zijn.

Nieuwsgierig geworden?

Bent u voor uw onderneming op zoek naar een oplossing om kosten te besparen bij het inhuren van extra personeel?

Bent U benieuwd of dit concept voor u voordelen kan hebben en kosten kan besparen?

Lees meer over de voordelen op onze website, of neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Deel deze pagina

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Misschien ook interessant

miniUitzendbureau - belangrijkste 8 gebeurtenissen
Algemeen

Belangrijkste 8 gebeurtenissen

miniUitzendbureau nieuwsoverzicht van belangrijkste 8 gebeurtenissen met betrekking tot de huidige Coronacrisis van de afgelopen dagen voor ondernemers dinsdag 26 mei 2020.